Bağlı Olduğu Akademik BirimGıda Mühendisliği
AdMuhammet
SoyadArıcı
ÜnvanProf. Dr.
E-postamuarici@yildiz.edu.tr
Web Sayfasıhttp://www.yarbis.yildiz.edu.tr/muarici
OfisA-105
Ofis Saatleri08:00 - 17:00
Koordine Ettiği DerslerGDM1011 Gıda Mühendisliğine Giriş
GDM2031 Genel Mikrobiyoloji
GDM4000 Bitirme Çalışması
GDM1022 Gıda Etiği
GDM3052 Enzim Bilimi
GDM3091 Gıda Hijyen ve Sanitasyonu
GDM4071 Fermentasyon Teknolojisi
GDM3181 Bilim ve Teknoloji Tarihi
GDM3142 Organik Gıdalar
GDM4081 Gıdalardaki Fonksiyonel Bileşikler
GDM4082 Gıda Mevzuatı
GDM4112 Gıda Mühendisliğinde Güncel Konular
GDM3002 Laboratuvar Stajı
GDM4001 İşletme Stajı
GDM5116 Laktik Asit Bakterileri
GDM5111 Gıda Toksikolojisi
GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler
GDM5102 Bilimsel Araştırmalar Ve Etik
GDM5001 Seminer
GDM5000 Yüksek Lisans Tezi
GDM6108 Fungal fermentasyonlar ve mayalar
GDM6102 Bakteriyel Gıda Patojenleri
GDM6106 Enzim Bilimi ve Teknolojisi
GDM5002 Dönem Projesi
GDM6000 Doktora Tezi
GDM5XXX Bitkisel Gıda Fermentasyonları
Verdiği DerslerGDM1011 Gıda Mühendisliğine Giriş
GDM2031 Genel Mikrobiyoloji
GDM4000 Bitirme Çalışması
GDM1022 Gıda Etiği
GDM3052 Enzim Bilimi
GDM3091 Gıda Hijyen ve Sanitasyonu
GDM4071 Fermentasyon Teknolojisi
GDM3181 Bilim ve Teknoloji Tarihi
GDM4081 Gıdalardaki Fonksiyonel Bileşikler
GDM4082 Gıda Mevzuatı
GDM4112 Gıda Mühendisliğinde Güncel Konular
GDM3002 Laboratuvar Stajı
GDM4001 İşletme Stajı
GDM5116 Laktik Asit Bakterileri
GDM5111 Gıda Toksikolojisi
GDM5117 Mikotoksijenik Küfler Ve Mikotoksinler
GDM5102 Bilimsel Araştırmalar Ve Etik
GDM5001 Seminer
GDM5000 Yüksek Lisans Tezi
GDM5002 Dönem Projesi
GDM5XXX Bitkisel Gıda Fermentasyonları